Üdvözöljük a

Legyen velünk sikeres! Üzleti kapcsolatépítési programokat kínálunk | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Legyen velünk sikeres! Üzleti kapcsolatépítési programokat kínálunk

Szerző: Vathy Szonja

Több üzleti tárgyalási lehetőséget, programot, export piaci kapcsolatépítést kínálunk. Fókuszban a projektpartnerek felkutatása, autóipar, önvezető autó, ipar 4.0, IT, fejlesztés, üzleti kapcsolatépítés, együttműködések, közös projektek. Külföldi kiállításokra, konferenciákra szervez az Enterprise Europe Network Közép-dunántúli iroda üzleti utat közös utazással, melyeken nemzetközi üzletember-találkozókra és céglátogatásokra is sor kerül. 

A nemzetközileg elismert, a világ számos nagy vállalatának érdeklődésére számot tartó fórumok és találkozók méltán nyertek teret az üzleti világban. Épp ezért bizonyos, hogy a megyei cégvezetőknek is hasznukra lehetnek. A részvétel lehetőséget ad arra, hogy megismerjék a legújabb technológiákat, partnereket keressenek, ötletek merítsenek vállalatuk fejlesztéséhez. A Gazdaság Házában működő Enterprise Europe Network iroda most abban szeretne segítőkezet nyújtani, hogy ez a fajta, tudásalapú befektetés elérhetőbb legyen a megyei vezetők számára. Épp ezért, kisbuszt indítanak többek között a szeptemberi Üzletember-találkozóra, melyet az Automechanika 2018 kiállítás égisze alatt tartanak meg Frankfurtban, a „PONTI 2018” Energiahatékonyság és ipar 4.0 rendezvényre Olaszországba, a RuhrSummit konferenciára Németországba, az Autonóm, önvezető járművek találkozójára és a Nemzetközi projektpartnerkereső találkozóra is, Bécsbe.

A rendezvényekre egy nyolc fős kisbuszt biztosítanak, a helyek korlátozott száma miatt, időben jelezzék utazási szándékukat! 

 

VÁLASSZON AJÁNLATAINK KÖZÜL!

 

Az üzleti lehetőségek, meghirdetett programok ITT érhetők el!