Üdvözöljük a

Pályázati lehetőség a kreatív munkáltatóknak | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati lehetőség a kreatív munkáltatóknak

Szerző: Vathy Szonja | 2018. március 14.

Nyerje el Ön is a „Biztonságos munkahely” címet! Újszerű, hatékony ötletekkel, a gyakorlatban is alkalmazott és bevált módszerekkel lehet jelentkezni a Nemzetgazdasági Minisztérium „Helyes gyakorlat a munkavédelmi oktatásban” címet viselő, 2018-as pályázatára.

 A munkavédelem és az azzal kapcsolatos oktatás kérdése szinte minden vállalkozást érint. A szabályok megismertetése – amennyiben a munkáltató azt szeretné, hogy ezeket az előírásokat valóban elsajátítsák az alkalmazottak - olykor nagy kihívást jelent.

Vannak azonban olyan cégek, akik újító, hatékony módszereket dolgoztak ki a munkavédelmi oktatás területén – ezeknek a vállalkozásoknak szeretne most kedvezni a Nemzetgazdasági Minisztérium a „Biztonságos munkahely” cím átadásával.

Az elismerésre április 8-áig lehet pályázni, az eredményhirdetésre pedig április 26-án, Budapesten kerül sor. A sikeres pályázatok alapfeltétele, hogy bemutassa a munkavédelmi oktatásban már megvalósított, helyes gyakorlatot, valamint az elért eredményeket.

A bírálók a téma újszerű, hatékony megközelítésén túl azt is vizsgálják, hogy a gyakorlat mennyire átültethető, eredményes, és fenntartható. Továbbá, az is szempont, hogy a pályázati anyag jól érthető és részletes legyen.

A pályázat terjedelme maximum 5000 karakter lehet (szóközökkel). A vállalkozások csatolhatnak a módszerhez kapcsolódó fotót, táblázatot és bármilyen mellékletet, ami segíti a gyakorlat megértését.

A pályázati anyagokat többféle módon is be lehet nyújtani:

-         elektronikus formában a munkavedelmi-foo@ngm.gov.hu címre

-         postán, vagy futárszolgálattal a 1015 Budapest, Kálmán Imre u. 2 címre

 

A pályázat részletes leírását, illetve az ahhoz szükséges formanyomtatványt csatoltuk, a cikk alján megtalálják az érdeklődők.