Üdvözöljük a

30 év: garázscégből meghatározó értékteremtő vállalkozás | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

30 év: garázscégből meghatározó értékteremtő vállalkozás

Szerző: Vathy Szonja

Dr. Karsai Béla, a Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt. tulajdonosa harminc éve váltotta ki az iparengedélyt. A cég minap ünnepelte jubileumát. 

A harminc éves jubileum alkalmából a Karsai Műanyagtechnika egy pillanatra megállt, és ünnepelt.

Dr. Karsai Béla harminc évvel ezelőtt váltotta ki kisiparos engedélyét, megalapítva a mai vállalatcsoport akkori, első jogelődjét; Székesfehérvár-Kisfaludon egy ötven négyzetméteres épületben hozta létre első üzemét. A Karsai Holding Zrt. országosan és nemzetközi szinten is meghatározó, értékteremtő vállalkozás. A százszázalékban magyar tulajdonosi háttérrel bíró cégcsoport jelenleg nyolc tagvállalattal és egy leányvállalattal rendelkezik. Közel 700 alkalmazott dolgozik, mintegy 300 korszerű műanyagfeldolgozó gépükkel.

A kerek jubileum alkalmából riportkötet is készült „Karsai 30” címmel, melyet a jubileumi ünnepség keretében mutattak be. A könyvben bemutatkozó harminc riportalany egytől-egyig meghatározó szerepet töltött be a cég életében.

„A siker, a könyv 30 szereplője számára nem ismeretlen érzés, de tekintsük ajándéknak most ezt a valóban közösen elért eredményt. Mellettem álltatok az elmúlt 30 évben, amit én igen megtisztelőnek érzek és kijelenthetem, hogy nélkületek nem sikerült volna felépíteni a cégem.” – írja Dr. Karsai Béla a könyv előszavában.