Üdvözöljük a

7-es asztal | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

7-es asztal

Szerző: Buda Csilla | 2019. március 20.

A fiatal vállalkozók „törzsasztalának” rovatában Abt-Jüllich Anikó, a Jüllich Glas Holding Zrt. alelnöke jelentkezik. Innovációs Fórum tag.

A társaságot 1984-ben alapította édesapám Jüllich Ádám elnök-tulajdonos. Az elmúlt 35 év alatt a cégcsoport számos üzletága piacvezető lett, tevékenységi körünkben megtalálható a hőszigetelt- és biztonsági üveggyártás, síküveg, segédanyag- és autóüveg kereskedelem, valamint az üvegbe integrált- és egyedi napelem gyártás. Központi telephelyünkön a Sóstó Ipari Parkban 31.000 m2-en 340 főnek biztosítunk munkát és karrier lehetőséget.  

Az építőipar, mint húzóágazat dinamikusan növekszik, a tervezéstől a kivitelezésig újabb és újabb technológiai fejlesztések jelennek meg. Fontos számunkra, hogy élenjárók legyünk ezekben a megoldásokban, és nemcsak műszaki, hanem humán oldalról is megfeleljünk a mai kor kihívásainak. A legújabb fejlesztésünk egy hazánkban egyedülálló gyártósor, melynek köszönhetően extra nagyméretű (pl. 6m x 3m-es) üvegeket is tudunk gyártani 3 rétegben, fokozott hő- és napvédelmi tulajdonságokkal. Folyamatosan arra törekszünk, hogy egy családias, modern középvállalatként versenyképes bérkörnyezetet és vonzó munkahelyet teremtsünk, valamint tovább bővítsük összetartó, lojális csapatunkat.

Várakozásaink szerint a gazdasági környezet tovább javul, egyre nagyobb szerepet kapnak a magas műszaki tulajdonságokkal rendelkező üvegszerkezetek. Nő az épületekben felhasznált üvegek mennyisége és mérete, melyre jó példa az elmúlt években elindult irodaház építési hullám. Pl. Telekom Székház, HillSide Irodaház. Célunk, hogy az elkövetkező években is fenntartsuk az építőiparban szerzett piacvezető pozíciónkat, és olyan energiahatékony, minőségi termékeket kínáljunk partnereinknek, melyek óvják a környezetünket és hozzájárulnak a minőségi élethez.

Az Innovációs Fórum számomra egy olyan tér, ahol a fiatal vállalkozók, cégvezetők megoszthatják egymással tapasztalataikat, kötetlen hangulatban beszélgethetnek az elért sikerekről és kihívásokról. A klub életére jellemző a nyitottság, a folyamatos fejlődni akarás és az együttműködés. Bízom benne, hogy egyre több fiatal vállalkozó ismeri fel a közösség erejét és tovább bővül a Fórum tagjainak száma a jövőben.