Üdvözöljük a

Átadták a kamarai díjakat | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Átadták a kamarai díjakat

Szerző: Vathy Szonja | 2018. május 24.

Küldöttgyűlésén kilenc gazdasági szereplő számára hét díjat adományozott a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, melyre május 24-én került sor a Gazdaság Házában.

Az FMKIK XLVI. Küldöttgyűlésének 2018. május 24-én adott otthont a Gazdaság Háza. Legfőbb döntéshozó szerve, a Küldöttgyűlés tárgysorozatai között szerepelt a kamara 2017. évi számadása, a 2018. évi üzleti terve.

 

A programon sor került a kamara által alapított díjak adományozására, melyeket kiemelkedő és példaértékű tevékenységet végző gazdasági szereplők számára ítéltek oda. Átadták az Életműdíjat, Az év vállalkozója díjat, a Fejér megye gazdasága védelméért díjat, a Kamarai munkáért díjat, a Fiatal Vállalkozói Díjat, a Fejér megye gazdaságáért-Sajtódíjat, valamint „az Innovációs Díjat.

 

Fotók: Molnár Artúr

 

 

Az Életműdíjat Fiers Gyulának, a Fiers Mechanika Kft., ügyvezető igazgatójának adományozták.

 

 

 Az év vállalkozója díjat Kaszti Tamás, a Klaszbau Kft. ügyvezető kapta.

 

 

Fejér megye gazdasága védelméért díjban Simon Viktória r. főhadnagy (Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Székesfehérvári Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Nyomozó Alosztály csoportvezető) részesült.

 

 

Kamarai munkáért díj - elismerő oklevélben részesült Schindler Rózsa, felnőttképzési szakértő, egyéni vállalkozó, Kelemen Csaba, a Kelemen Mérnöki Iroda Kft. ügyvezetője, valamint Dr. Lévai Nóra, ügyvéd (Lévai Ügyvédi Iroda).

 

 

A Fiatal Vállalkozói Díjat Gotthárd Imre, a GIGA 2003 Kft. ügyvezetője érdemelte ki.

 

 

Az Innovációs Díj-at a Traqle Zrt-nek adományozta az FMKIK.

 

A „Fejér megye gazdaságáért”-Sajtódíj”-at Vathy Szonja, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kommunikációs referense kapta.

 

Az ünnepélyes részt követően a kamara küldöttei megtárgyalták az FMKIK 2017. évi munkaterv és a költségvetés teljesítéséről szóló üzleti tervet, az FMKIK 2017. évi mérlegbeszámolóját és eredmény kimutatását, a 2018. évi szakmai és költségvetési üzleti tervét, továbbá az FMKIK új Adatvédelmi Szabályzatára vonatkozó előterjesztést.

Az FMKIK Ellenőrző Bizottsága valamennyi dokumentumot, beszámolót és tervet véleményezett a küldött testület számára.

 

Csatolt állományok: