Üdvözöljük a

Digitalizáció nélkül nincs jövő | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Digitalizáció nélkül nincs jövő

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2019. március 21.

Végérvényesen le kell számolnunk azzal az illúzióval, hogy az extenzív gazdasági fejlődést fenn tudjuk tartani. Nincs elegendő munkaerő, külső forrás, a meglévő munkaerővel kell gazdálkodni. Ez feltételezi az innovációt, a jobb szervezést, minden technikai vívmány hatékony használatát. Ez a digitalizáció - hangsúlyozta a martonvásári digitális kkv nap megnyitóján Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. 

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett martonvásári digitális kkv napot nagy érdeklődés kísérte: közel 50 résztvevővel rendeztük meg a digitális kkv napot a Postakocsi Étteremben.

 

A résztvevők tájékoztatást kaptak a kapcsolódó aktuális pályázatokról, valamint segítséget nyújtottunk a céges weboldal generálásában és céges facebook oldal létesítésében. A szakértők felhívták a figyelmet az online jelenlétben rejlő mérhetetlen lehetőségekre, buktatókra, weboldal és céges facebook profil beállításaira. A programot élénk konzultáció kísérte, mind adigitalizáció szakértőivel, mind pedig a pénzintézetek képviselőivel.

 

Következő program: 2019. április 10. (szerda), 10,00 óra, Macher Zrt: Ipar 4.0 céglátogatás

Már fogadjuk a jelentkezéseket.