Üdvözöljük a

Gundel Károly-díj: már lehet jelölni a szakma legjobbjait | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Gundel Károly-díj: már lehet jelölni a szakma legjobbjait

Szerző: Vathy Szonja | 2018. július 6.

Augusztus 23-ig lehet jelölni a vendéglátó szakma legkiválóbb képviselőit a Gundel Károly-díjra, melyet a Magyar Vendéglátók Ipartestülete alapított.  

Ismét lehet jelölni a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres, minimum 25 éves, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkező, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápoló és annak megújulása iránt elkötelezett szakembereket a Gundel Károly-díjra - olvasható az mvi.hu oldalon a testület közleményét.

 

Az elismerést, melyet Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére alapított a Magyar Vendéglátók Ipartestülete több társszervezet közreműködésével évente legfeljebb hárman kaphatják meg. A nívós szakmai díjat az előző években Kalla Kálmán, Hamvas Zoltán, dr. Draveczky Balázs (posztumusz), Jakabffy László, Garaczi János, Bíró Lajos, Vomberg Frigyes,  Czubor János (posztumusz), valamint Csapody Balázs kaphatta meg.

A díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele egy  letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére, e-mailben az info@mvi.hu vagy postai úton a Magyar Vendéglátók Ipartestülete 1039 Budapest, Piroska utca 2. címre.

A benyújtási határidő 2018. augusztus 23-a éjfél. Az elismerés odaítéléséről - mely egy emlékplakettet, egy oklevelet és egy kitűzőt is magában foglal - a Kitüntetési Bizottság 17 tagja dönt.

Az Ipartestület a díjazottak nevét  szeptember 21-én pénteken 11 órakor, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.