Üdvözöljük a

Iparos Mester Vállalkozói Díj - várjuk a javaslatokat! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Iparos Mester Vállalkozói Díj - várjuk a javaslatokat!

Szerző: Vathy Szonja | 2018. augusztus 9.

Iparos Mester Vállalkozói Díj adományozására vár javaslatokat FMKIK, 2018. szeptember 28-ig (péntek).

Ajánlás olyan Fejér megyei egyéni vállalkozókra tehető, akik évtizedek óta valamelyik klasszikus szakma képviselői, tevékenységükkel szakmai rangot, elismerést vívtak ki. A díj elnyerésének feltétele, hogy a javasolt személy múltbéli tevékenysége szakmailag helyeselhető, a köz érdekében végzett munkája kiemelkedő legyen. A díj elnyerésének nem feltétele a mesteroklevél megléte.

 

A díjra javaslatokat 2018. szeptember 28-ig (péntek) vár a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. 

 

A Díjra vonatkozó javaslatot egy példányban az FMKIK elnökségéhez címezve, a díj meghirdetése alapján: az FMKIK székhelyére postai úton (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.), vagy elektronikus elérhetőségére (fmkik@fmkik.hu).

 

A korábbi kitüntetett egyéni vállalkozók több évtizede gyakorolják szakmájukat nagy szakmaszeretettel, áldozattal, megbízhatósággal, pontossággal és minőséggel. A szakma- és emberszeretetükkel, a kihívások leküzdésével kivívták településük, vásárlóik, megrendelőik elismerését, tiszteletét, körükben szakmai, emberi rangot értek el. Kivívták a kamara nagyra becsülését, elismerését, munkájuk, sorsuk eddigi és ezutáni figyelemmel kisérését, segítését. A sok évtizedes helytállásukkal, szakmájuk megbecsülésével, tudásuk folyamatos fejlesztésével példát mutattak és mutatnak szakmabeli vállalkozó kollégáiknak, a jelen és a jövő nemzedékének és a díszünnepségen jelenlévő, önökkel együtt ünneplő új mestereknek.