Üdvözöljük a

Mondja el véleményét a régió kihívásairól! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mondja el véleményét a régió kihívásairól!

Szeretné megtudni, hogyan vélekednek a Közép-dunántúli régió szereplői a legfontosabb előttük álló feladatokról? Milyen kihívásokat látnak üzletük jövője szempontjából? Megosztaná a témával kapcsolatos gondolatait?

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szorosan együttműködik a Budapesti Corvinus Egyetemmel a térség vállalkozásainak fenntartható fejlődéséért és versenyképességük előmozdításáért. A két szervezet e célból olyan közös programokat szervez, amelyek a megye vállalkozásainak a gyakorlatban is hasznosak és versenyképességüket érdemben növelik. Együttműködésünk célja, hogy a megye gazdasági szereplőinek valós problémáira keressünk érdemi válaszokat. Ebből a célból a régióban átfogó felmérést végzett az egyetem, melynek következtetéseit ezúton Ön is megismerheti.

 

A Budapesti Corvinus Egyetem 2018. november 30-án workshopot szervez, melyen az Ön tapasztalataira és véleményére is kíváncsiak, hogy azokat beépíthessék kutatásukba. Legfőbb céljuk ezzel az, hogy olyan tudást hozzanak létre, amellyel közvetlenül segíthetik a régió fejlesztését, és az itteni vállalkozások sikerét és eredményességét.

 

A rendezvényen egy kérdőíves kutatás eredményeit mutatják be, amelyet a régióban élő vállalkozók és itt működő vállalatok, önkormányzatok és civil szervezetek képviselői között végeztek. Nagy mértékben számítanak a résztvevők hozzájárulására a végső következtetések levonásában és a tanulságok összegzésében.

 

A résztvevők megkapják a kutatás eredményeit, valamint tájékoztatást kaphatnak az Egyetem kutatóival való együttműködés további lehetőségeiről.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációt igényel, amelyet itt tehetnek meg:

https://goo.gl/forms/hXXlOjJ4nxokn8ur1

 

Ha a rendezvénnyel vagy a kutatással kapcsolatban kérdés merül fel, a szervezők a következő e-mail címen érhetők el: efop361-conference@uni-corvinus.hu

 

A workshop az EFOP 3.6.1-16-2016-0013 'Intelligens szakosodást szolgáló fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán' című projekt keretében valósul meg.