Üdvözöljük a

Nemcsak szél kell a vitorlához | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Nemcsak szél kell a vitorlához

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2019. április 10.

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen, nem elég, ha a szél fújja a vitorlát, hanem célnak is kell lenni: hova akarunk eljutni - hangsúlyozta Macher Endréné, a Macher Zrt. elnök-vezérigazgatója. Nagy vállalkozói érdeklődéssel, üzemi környezetben, a Macher Zrt-nél tartott céglátogatást a kamara a Modern Vállalkozások Programja keretében.

A Modern Vállalkozások Programja tavaszi digitális kkv napok programsorozata a Macher Zrt., mint Ipar 4.0 Mintagyár látogatással zárult. Több, mint 50 érdeklődő vett részt a céglátogatáson, köztük közel 40 vállalkozás. 

A több évtizedes múltra visszatekintő vállalkozás elkötelezett a minőség iránt, mely fejődésének, sikerének is egyik záloga. Stratégia, jövőkép, melyben kulcsfontosságú az innováció, digitalizáció és elsődleges érték a minőség és az ember. 

A Macher Zrt. 2018-ban egyetlen száz százalékban magyar tulajdonú kkv-ként csatlakozott az Ipar 4.0 Mintagyárak közé.  Ennek keretein belül mutatták be az érdeklődőknek,  hogy hazai, családi tulajdonú vállalkozásként hogyan tudtak Ipar 4.0 megoldásokat lépésről-lépésre bevezetni. A  rövid bemutatót követően lehetőség nyílt valós környezetben megtekinteni az Ipar 4.0 megoldásokat: a gyártás vizualizációt, az ellátási lánc- készlet- és termeléstervezést, az additív gyártástechnológiát valamint a gyors prototípus előállítást. 

25 év szakmai tapasztalata, a kor újabb és újabb kihívásaira adott válaszok alapozzák meg azt a tudást, mellyel teljes körű szolgáltatást biztosítanak partnereiknek: a kezdeti koncepció meghatározásán át, a tervezés, fejlesztés, mintagyártás, egészen a késztermék gyártásáig, ISO 9001:2008, EN 9100:2009, ISO 14001:2004, UL Cert. E341577   tanúsítással.

Céljuk, hogy meghaladják partnereink elvárásait, képesek a körvonalazódott elképzelések rugalmas megvalósítására együtt gondolkodva, fejlesztve a megrendelőkkel.

A gyártás költséghatékonyságát biztosítják saját fejlesztéseik, a gyártási folyamatok során végig jelen lévő innovatív szemlélet, a gyártási folyamatok optimalizálása, a legújabb technológiák, legmodernebb gépek alkalmazása.
Mindez magas minőségi szintű vevőkiszolgálással hosszú távon biztosítja a Macher versenyképességét.

A legkorszerűbb gépek, technológiák rendelkezésre állását, munkavállalóik rendszeres képzését sikeres pályázataik is segítik.

A Macher Zrt. jövőképében is megfogalmazza: innováció nélkül nincs jövő, nincs életminőség, nincs környezeti fenntarthatóság. Az innovatív megoldások mobilitást biztosítanak, ezáltal képesek igazodni a folyamatosan változó környezethez.

A kkv nap során a résztvevők konzultálhattak a cégtulajdonosokkal és vezetőkkel, továbbá választ kaptak az IKT tanácsadótól a pályázati projektekbe való bekapcsolódás lehetőségeire is.