Üdvözöljük a

Tegyél a holnapért! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tegyél a holnapért!

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2019. március 4.

A második sikeres forduló után, 2019-ben ismét hat kategóriában keresi az E.ON azokat az innovatív kezdeményezéseket, amelyek bizonyítják, hogy már ma lehet és érdemes tenni a fenntartható holnapért. Nevezni március 31-ig lehet!

Hazánk először 2016-ba csatlakozott a 177 országban zajló Energy Globe Award versenyhez, melyet az energiavilág „Oscarjaként” is emlegetnek. A megmérettetés nemzeti nyertesei később a döntőben találkoznak, amelyet a hírességek és elismert nemzetközi szakértők részvételével rendeznek meg.

 

Az E.ON Energy Globe verseny magyarországi fordulójára március 31-ig pályázhatnak a magánszeméyek, szervezetek, önkormányzatok, és természetesen a vállalkozások is. A megmérettetésre fenntartható, energiatudatos és zöld kezdeményezéseket várnak. 

A nevezéseket a magyar fordulóban az www.energy-globe.hu oldalon várják.
A nemzetközi zsűri által kiválasztott döntős pályázatok közül a közönség online szavazással választhatja ki a kategória-győzteseket. 


A start-upokat, fiatal vállalkozókat, egyetemi csapatokat célzó "Ötlet" kategória nyertese akár egy németországi, 10 ezer eurós támogatással járó üzletfejlesztési programba is bekerülhet.

A magyar forduló nyerteseit idén ősszel, ünnepélyes díjátadón hirdetik ki, a verseny fődíja, egy elektromos autó egyéves, ingyenes használata – olvasható az E.ON honlapján.