Üdvözöljük a

Térítésmentes tanácsadás fejlődni kész vállalkozásoknak | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Térítésmentes tanácsadás fejlődni kész vállalkozásoknak

Nehézségei vannak az üzleti tervvel, nem tudja, hogyan fogjon hozzá, vagy szeretné tudni, jó úton jár-e? A vállalkozása kontrollingjában lenne szükséged segítségre? Jelentkezzen konzultációra, tegye fel kérdéseit és kifejezetten az Ön cégére specializáltan kaphat segítséget az INPUT program keretében!

A tanácsadásnak köszönhetően hatékonyabbá teheti vállalkozása működését, segítséget kaphat a befektetési folyamathoz, ingyenesen kaphat olyan tanácsadást, amiért a piacon borsos árat kérnek, személyre szabott találkozók keretében konkrét kérdéseire kaphat választ, sőt már a kiválasztási folyamat során is hasznos visszajelzést kaphat az INPUT-tól.

 

A vállalkozások jelentős része nem készít üzleti tervet. Részben, mert nem tudja, hogyan fogjon hozzá, részben, mert nem érzi szükségesnek. Eljöhet azonban a pillanat, amikor befektetőt szeretnének bevonni és ehhez számot kell adni a célokról és eredményekről. De hogyan? A hagyományos beszámoló struktúra, vagy a főkönyvi kivonat nem elegendő erre.

 

Az üzleti terv azonban nem csak erre jó. Segít a fókusz megtalálásában, és folyamatosan felhívja a figyelmet, mely területeken működik jól a vállalkozásunk, és melyeken kevésbé.

 

A vállalkozás gazdasági adatainak halmaza az elsődleges információs felület a tevékenység sikerének méréséhez, és itt jelentkeznek először azok a hatások, igények vagy következmények, melyekre a vállalkozásnak reagálni kell. Olyan, mint egy kommunikációs eszköz. Az adatok értelmezésénél világos és mindenekelőtt releváns információkra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozás a lehető leggyorsabban érzékelje azokat a pontokat, jelenségeket, melyek azonnali vagy gyors beavatkozást igényelnek. Ez hívják kontrollingnak.

 

A konzultáció során a saját vállalkozás irányításához, a kontrolling kialakításához, és a tervezéshez kaphat hasznos, és személyre szabott tanácsokat.

 

A konzultáció részletei megtalálhatók az alábbi linkre kattintva:

https://inputprogram.com/bizdev/kontrolling-tanacsadas/