Üdvözöljük a

Új technológiák az építőiparban | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új technológiák az építőiparban

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2019. február 20.

A rohamosan fejlődő világban időt kell szakítani arra, hogy megismerjünk új technológiákat, kivitelezési módokat és építőanyagokat.

A téli időszak kiemelten alkalmas arra, hogy a szakemberek képezzék magukat, megismerkedjenek új technológiákkal, anyagokkal, kivitelezési módokkal. Erre kínált lehetőséget a Braun Kft kivitelező partnereinek azzal, hogy az év elején már hagyománynak számító, kétnapos Hufbau Konferenciasorozatát rendezte meg.

 

Az első nap a tetőfedésben érdekelt szakembereket várták, a második napon a fal-homlokzat témában tartották előadásaikat. A szakmai napot mind a két nap Radetzky Jenő Elnök Úr nyitotta meg köszöntő beszédével, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében. Az előadások összeállításakor helyi vállalkozásnak is biztosítottak lehetőséget, hogy bemutathassák termékeiket. A Hufbau Konferenciasorozat az ország többi nagyobb Hufbau pontján is megrendezésre került/kerül, szoros összefonódásban a gyártó cégek képviselőivel. A Hufbau központi beszállítói kiállítás keretében bemutathatták személyesen is termékeiket, szerszámaikat a Kivitelező Partnereknek.Az egész napos programsorozaton a két napon közel száz fő vett részt, és a nap végén értékes ajándékokat is kisorsoltak a résztvevők között.

„A Braun Kft fontosnak tartja, hogy elsőként, első kézből ismertesse meg kivitelező partnereivel, a gyártók közreműködésével az innovatív technológiákat, kivitelezési módokat és új anyagokat a szakmában.”- mondta el Bezák Péter, a Braun Kft megbízott cégvezetője. Az előadások ismeretében munkájukat a szakemberek meg tudják könnyíteni és az elvállalt feladatokat szakszerűen tudják elvégezni.”- tette hozzá a cégvezető. A Braun Kft egyébként idén ünnepli a Hufbau Franchise alapító tagságának 15 éves évfordulóját is.