Üdvözöljük a

Vacsoraest a jótékonyság jegyében | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vacsoraest a jótékonyság jegyében

Szerző: Vathy Szonja | 2019. január 25.

Fejér megye gazdasági vacsoraestjét rendezte meg a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, jótékonysági céllal, január 25-én, a Hotel Magyar Királyban, vállalkozók és kamarai partnerek körében

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a térség vállalkozói fontos küldetésnek tekintik a Kárpát-medencei közösségi kapcsolatok fejlesztését, a térség gazdaságfejlesztését, a szakképzés erősítését.

2019. január 25-én, pénteken 19 órai kezdettel a kamara jótékony céllal rendezte meg idén is vacsoraestjét, mely egy Kárpát-medencei szakképző intézet, a kárpátaljai (Beregszász) II. Rákóczi Ferenc Főiskola Péterfalvi Szakiskolája támogatását célozza.

 

„Kamaránk elkötelezett a Kárpát-medencei gazdaságfejlesztési programokban való részvételre, ennek szellemében szerveztük a jótékonysági vacsoraestet, mely egy kárpátaljai oktatási intézmény, II. Rákóczi Ferenc Főiskola Péterfalvi Szakiskolája támogatását célozza. A jótékonysági vacsoraest fénypontja a tágabb értelemben vett Kárpát-medencei borárverés, melynek bevételét szintén az iskola számára ajánlottuk fel.” – mondta Radetzky Jenő, FMKIK elnök.

 

Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára fővédnökséget vállalt a jótékonysági vacsoraest felett. A rendezvény védnökei: Dr. Simon László Fejér Megyei Kormányhivatal, kormánymegbízott, valamint Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola rektora.