Üdvözöljük a

WIWE – Informatikai Innovációs Díjas | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

WIWE – Informatikai Innovációs Díjas

Szerző: Vathy Szonja | 2019. április 17.

A WIWE-egy modern, okos eszköz, az egészségtudatosabb élet felé. Speciális műanyag burkolatának fejlesztője és kivitelezője a Karsai Pécs Kft.

A 2018. évi Informatikai Innovációs Díjat a Sanatmetal Kft-nek adományozták a WIWE szívdiagnosztika eszközért. A díjat a múlt évben elért kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítmény elismeréseként adományozták.  A termék tavaly Formatervezési Nagydíj elismerésben is részesült.

A WIWE mobil EKG készülék termék fejlesztésében a Karsai Holding Zrt. közreműködött. Az eszköz speciális műanyagburkolatának fejlesztője és kivitelezője a Karsai Pécs Kft. A Karsai Holding Zrt. különösen fontosnak tartja az egészségügyet és az egészséghez kapcsolódó megkereséseket, fejlesztéseket, újításokat. Egy olyan külsőt álmodtak meg és hoztak létre a szakembereik, amely nem nagyobb egy névjegykártyánál, csak egyetlen darabból áll, de be lehet helyezni az elektronikát, kellemes a tapintása, valamint a közepén annyira elvékonyodik a falvastagság, hogy a mögé helyezett LED-sorok működés közben átvilágítsák a dizájnban kialakított EKG görbét.

Kamaránk a Formatervezési Nagydíjas terméket a 2018. évi Gazdasági Értéktára kiadványban is bemutatta. Gratulálunk az Informatikai Innovációs Díjhoz.