Üdvözöljük a

Pályázatok | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázatok

A 2014-2020 közötti időszakban jelentős uniós forrás áll Magyarország rendelkezésére. Ezek tíz operatív program keretében kerülnek felhasználásra.

 

A vállalkozások számára ezek közül az egyik legfontosabb a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, azaz a GINOP, melynek egyik legfontosabb célkitűzése Magyarország foglalkoztatási rátájának 75%-ra való emelése. Ehhez egyrészt új munkahelyeket kell létesíteni, másrészt a munkát vállalni akarók képességeit kell fejleszteni. A program további két fontos célkitűzése az ország innovációs képességeinek és kapacitásainak, valamint a magyar ipari és szolgáltató szektornak a fókuszált fejlesztése.

 

A jelenlegi oldalon folyamatosan nyomon követheti a programok tartalmának változását, megtalálhatja a felhívásokat és a hivatalos dokumentációt.

 

A munkahelyi képzések támogatása felhívásainak keretében szakértőink személyes tanácsadás keretében felmérik a vállalat képzési stratégiáját és konkrét javaslatokkal segítik Önt. Keresse munkatársainkat a GINOP 6.1.5, a GINOP 6.1.6 és a GINOP 6.1.8 pályázatokkal kapcsolatban:

 

Szabó Zsuzsanna

képzési tanácsadó (MKIK)

Tel: +36 30 927 8958

E-mail: szabo.zsuzsann@mkik.hu

 

Wetzl Viktor

ügyfélszolgálati munkatárs (MKIK)

Tel: +36 30 660 0490

E-mail: wetzl.viktor@mkik.hu