Üdvözöljük a

Aki kimarad, lemarad | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Aki kimarad, lemarad

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2018. november 21.

Közel 60 fő, köztük 40 vállalkozás részvételével tartotta meg a kamara az idei utolsó Digitális KKV Napot, a Gazdaság Házában. Az online marketingre fókuszáló rendezvény nemcsak a szemléletformálásban segített, hanem hasznos, gyakorlati tudnivalókat is nyújtott a sikeres online vállalkozói jelenléthez. 

A versenyelőnyt, szakmai üzleti kapcsolatokat és digitális hatékonyságjavulást kínáló rendezvény 4 előadója, 7 kiállítója mutatta be a versenyképesség növelését célzó legkorszerűbb digitális, online marketing eszközöket, technológiákat, a finanszírozást támogató konstrukciókat. 

 

A rendezvény megnyitójában Czimbalmos Levente, a Modern Vállalkozások Programja szakmai vezetője köszöntötte a résztvevőket. Hangsúlyozta: használják ki a vállalkozások a projekt nyújtotta kedvező feltételeket, éljenek a pályázati lehetőségekkel. A program előadói kitértek a digitáis vállalkozásfejlesztést támogató külső finanszírozási lehetőségekre, a jelenleg és a jövőben rendelkezésre álló forrásokra. A szakmai részben három előadó közreműködésével foglaltuk össze az online marketing lényegét és fontosságát, majd a vállalkozói facebook oldal létestésével, kezelésével, hasznosságával, illetve a Google Analytics témakörével ismerkedhettek meg a résztvevők.

 

Az online marketing eszközök használata ma már elengedhetetlen egy vállalkozás sikeres fejlődéséhez. Aki vállalkozóként nincs jelen a világhálón, nem használja az internet adta szinte ingyenes, vagy költséghatékony megjelenési lehetőségeket,  számos üzleti lehetőségtől esik el. A program során olyan gyakorlati megoldásokat, trükköket, jó példákat ismerhettek meg a résztvevők, amelyek támogatják saját vállalkozásuk digitális fejlődését.

 

A rendezvény egyúttal lehetőséget nyújtott konzultációra, találkozásra a szállítókkal, a tanácsadókkal, a pályázatkészítőkkel és hitelt nyújtó intézmények képviselőivel.

 

A Modern Vállalkozások Programja folytatódik 2019-ben is: keresse honlapunkon az információkat, iratkozzon fel hírlevelünkre.