Üdvözöljük a

IPAR 4.0 MINTAGYÁR - céglátogatás a Macher Zrt-nél | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

IPAR 4.0 MINTAGYÁR - céglátogatás a Macher Zrt-nél

A Macher Zrt. egyike azon 5 magyarországi Ipar 4.0 Mintagyárnak, ahol a fejlett Ipar 4.0 megoldásokat lehet megtekinteni működési környezetben. A látogatók megismerhetik a kábel- és kábelköteg gyártásának teljes folyamatát, az egyedi, és a sorozattermékek gyártási körülményeit.  Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja DIGITÁLIS KKV NAPJÁN! 2019. április 10. szerda, 10,00 óra, Macher Zrt. Már fogadjuk a jelentkezéseket!

Az elmúlt években a termelési folyamatokat is meghódították a hálózatba kapcsolt, egymással kommunikálni tudó, bizonyos esetekben döntésképes eszközök: az ipari termelés területén is elindult egy technológiai forradalom. E változásokat Ipar 4.0 összefoglaló névvel illetik a gazdaság, az IT és az ipar területén. A Macher Zrt. egyike azon 5 magyarországi Ipar 4.0 Mintagyárnak, amelyek olyan demonstrációs helyszínek, ahol fejlett Ipar 4.0 megoldásokat lehet megtekinteni működési környezetben, valamint a helyi szakértők (mérnökök, műszaki szakemberek) bevonásával lehetőség nyílik a technológiára vonatkozó elméleti ismeretek megszerzésére is.

A Macher Zrt-nél a látogatók megismerhetik a kábelek, illetve kábelkötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat. Bemutatják az egyedi, és a sorozatban készült termékek gyártási körülményeit is. Az érdeklődők olyan speciális megmunkálási technológiákkal ismerkedhetnek meg, mint a lézeres kábel megmunkálás, ultrahangos műanyag hegesztés, krimpelés, speciális forrasztás, ponthegesztés; mindezt a vállalat saját mérő- és teszt eszközeivel, 3D nyomtatójával, CNC megmunkáló gépével.
Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja DIGITÁLIS KKV NAPJÁN!

Időpont: 2019. április 10. szerda, 10,00 óra.

Helyszín: Macher Zrt. Székesfehérvár, Sóstói u. 1.
Időpont: 2019. 04. 10. 10:00 - 2019. 04. 10. 14:00
Jelentkezés határideje: 2019. 04. 09. 16:00