Üdvözöljük a

Népszerű weboldalt cégemnek! – képzés | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Népszerű weboldalt cégemnek! – képzés

Miért nincs több látogatója a weboldalunknak? Melyek a honlapom gyenge pontjai, hogyan fejlesszem? Mit néznek a látogatók a weboldalamon? Ügyfélszerzés keresőoptimalizálással, hogyan? Mit kell tenni, hogy a weboldal a keresőkben az elsők között szerepeljen? Válaszok: 2018. május 8. (kedd) 9,00-13,00 óra

Előadó-tréner: Mészárosné Borbás Orsolya, vezető online marketing tanácsadó, Mimézis Kft.

 

Google Analytics képzés

 

Bár egyre többen úgy látják, hogy roppant hasznos segítség egy weboldal látogatói viselkedésének elemzésekor a Google ingyenes rendszere, mégis sokan azt tapasztalják, hogy túl sok benne a menüpont és elvesznek a részletekben. Ennek köszönhetően az első használat után feladják, és az esetek többségében mellőzik használatát. Mi megmutatjuk, hogy miért érdemes használni és melyek azok a fő menüpontok melyek használatával nagyon hasznos információkra tehet szert annak érdekében, hogy weboldala és szolgáltatása még sikeresebbé válhasson.

 

Kinek szól?

Azoknak, akik fontosnak tartják megismerni weboldaluk látogatóit annak érdekében, hogy szolgáltatásuk sikeresebbé, termékeik keresetebbé válhassanak. Azoknak, akik fizetett online kampányaik sikerességét könnyedén, átláthatón szeretnék mérni, hogy online marketingre fordított pénzük valóban megtérülő befektetés legyen.

Miben segít?

Megismertetjük a rendszer alapműködését.

Lecsupaszítva megmutatjuk a rendszer lényegét, hogy ne vesszen el a sok menüpont között.

Megmutatjuk, hogy hogyan tanulmányozhatja, hogy a weboldalán merre járnak a látogatók és milyen tartalmakat néznek meg.

Megmutatjuk, hogyan tudja szűrni az információkat országra, régióra, városra, nyelvekre, sőt még operációs rendszerre is.

Megmutatjuk, hogyan tudja felismerni honlapja gyenge pontjait és a fejlesztéshez is könnyen talál majd ötleteket.

 

Keresőoptimalizálás tanfolyam – SEO

A Google keresési rangsorát befolyásoló legfontosabb tényezők 2018-ban

 

Szép a weboldalam, DE MIÉRT NINCS SOKKAL TÖBB látogatóm?
Új látogatók, ügyfelek szerzésének leghatékonyabb módja - hosszú távon - a weboldal keresőkre való optimalizálása. A keresőoptimalizálás biztosítja, hogy az Ön által fontosnak ítélt kifejezésekre a keresők találati listáján a weboldala minél előkelőbb helyen, lehetőleg az első 10 találat között szerepeljen.

 

Miről lesz szó? 

Mit jelent, hogy SEO?

Mire jó a keresőoptimalizálás?

Miért fontos Önnek a SEO?

Mire figyeljen oda weboldala létrehozásakor?

Mire figyeljen oda, ha már rendelkezik weboldallal?

Hogyan szerezhet több látogatót a weboldalára?

Melyek azok a fontos szempontok, melyek befolyásolják weboldala rangsorát a kereső organikus találatai között?

Mit kell tennie annak érdekében, hogy weboldala előrébb kerüljön a kereső organikus találatai között?

 

2018. május 8. (kedd) 9,00-13,00 óra

 

Program:

9,00-10,45 Oktatás - I. blokk

10,45-11,00 Szünet

11,00-12,45 Oktatás - II. blokk

12,45-13,00 Konzultáció

 

Előadó: Mészárosné Borbás Orsolya, vezető online marketing szakértő, Mimézis Kft.

 

Részvételi feltételek, részvételi díj:

Részvételi feltétel: előzetes regisztráció, 2018. április 30-ig. 

Részvételi díj:

Az FMKIK önkéntes kamarai tagjai számára térítésmentes a részvétel, 1 fő részére (akiknek tagdíja és kamarai hozzájárulása is rendezett)

Az önkéntes kamarai tagok esetében, a vállalkozástól további résztvevő(k) részvételi díja: 6.350.-Ft/fő (5.000 Ft + ÁFA/fő).  

 

Az FMKIK-nál regisztrált vállalkozások: 8.255 Ft/fő (nettó 6.500 Ft + ÁFA/fő) részvételi díj megfizetése ellenében vehetnek részt a programon. 

(FMKIK-nál regisztrált vállalkozások: akik szerepelnek az FMKIK által vezetett kamarai nyilvántartásban és a kamarai hozzájárulás befizetését is teljesítették. A kamarai regisztráció és a hozzájárulás megfizetése, nem azonos az önkéntes kamarai tagsági viszonnyal.)

 

Más területi kereskedelmi és iparkamaránál regisztrált gazdálkodó szervezetek, agrár tevékenységű gazdálkodók, magánszemélyek részvételi díja: 10.160 Ft/fő (nettó 8.000 Ft + ÁFA/fő). 

 

A részvételi díj pénzügyi rendezése: A rendezvény előtt, legkésőbb 2018. március 20-ig beérkezőleg, utalással kérjük kiegyenlíteni a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara UniCredit Bank Hungary Zrt-nél vezetett 10970007-00000008-21120002 sz. bankszámlájára.

Készpénzfizetés a Gazdaság Háza pénztárában lehetséges (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.). Lemondást a rendezvény előtti 3. munkanapig írásban fogadunk el, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. A befizetést követően számlát állítunk ki.

 

Helyszín: Gazdaság Háza - Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Időpont: 2018. 05. 08. 09:00 - 2018. 05. 08. 13:00
Jelentkezés határideje: 2018. 05. 07. 16:00