Üdvözöljük a

Közösségi háló - Az üzleti kommunikáció 4.0-ja - 2018. szeptember 12 | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közösségi háló - Az üzleti kommunikáció 4.0-ja - 2018. szeptember 12

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2018. július 30.

A közösségi háló üzleti világban betöltött szerepéről lesz szó azon a konferencián, melyet szeptember 12-én rendez a kamara a Gazdaság Házában. A modern üzleti életben a közösségi oldalak jelentik a leghatékonyabb megoldást meglévő üzleti kapcsolatok erősítésére, újak létesítésére. Számos marketinglehetőség, trükk létezik, amivel pénzt és időt spórolhatunk meg. 

 

Aki profin tudja használni az online stratégiákat, eléri az adott közösséget, fogyasztókat, sikerre viszi termékeit, szolgáltatását.  Az új, 21. század nyújtotta lehetőségek azonban kötelességekkel is járnak: fontos, hogy eleget tegyünk az online világ elvárásainak.

Többek között ennek módjáról is szó lesz a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közösségi média konferenciáján. Ezen túl bemutatjuk a média és a gazdaság kapcsolatát, a PR fontosságát, valamint vállalkozói jó gyakorlatokat ismerhetnek meg a résztvevők különböző szakterületekről.

 

Szó lesz a média megváltozott szerepéről a piacgazdaságban dr. Radetzky András, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem adjunktusának előadásában. A résztvevők hasznos tanácsokat kapnak Ferling József címzetes egyetemi docenstől (Magyar PR Szövetség tagja, Ferling Kft. stratégiai igazgatója) és kollégájától Sebők János kommunikációs szakértőtől. Előadásuk címe: A webkocsmák diszkrét bája, avagy hatékony PR-megoldások a közösségi médiában.

 

Továbbá fiatal, sikeres vállalkozók is felszólalnak a konferencián a social média témakörében, megosztva a hallgatósággal a jó gyakorlatokat, konkrét esettanulmányokat. Többen közülük nem csak a hazai piacon mérettették meg magukat, hanem Amerikában, Németországban is. 

Harcos Andrea, budapesti vállalkozó a Love Lamp esetét ismerteti (a vállalkozó honlapcíme: www.lovelamp.com). Közösségi médiából profitot címmel érdekfeszítő előadást hallgathatunk meg Sohajda Júlia üzletfejlesztési vezetőtől, akik a Safeskin terméket dobták piacra (Kamarai innovációs díjjal elismert startup vállalkozás, a Traqle Zrt. üzletfejlesztési vezetője és társtulajdonosa).

 

A konferenciára várjuk a vállalkozókat, az intézményvezetőket, média szakembereket és mindenkit, aki szeretne magabiztosan részt venni a közösségi médiában.

 

 A részvétel térítésmentes, de előzetes jelentkezésre szükség van! Ezt online megtehetik a lap alján, vagy a zsuzsa.erdos@fmkik.hu címre levelet írva.  

Helyszín: Gazdaság Háza - Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Időpont: 2018. 09. 12. 10:00 - 2018. 09. 12. 14:00
Jelentkezés határideje: 2018. 09. 10. 16:00