Üdvözöljük a

Online marketing október 10-én - vállalkozók figyelmébe! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Online marketing október 10-én - vállalkozók figyelmébe!

Szerző: Erdősné Sz. Zsuzsa | 2018. szeptember 17.

A Modern Vállalkozások Programja keretében DIGITÁLIS KKV NAPOT rendez a kamara a Gazdaság Házában, 2018. október 10-én, szerdán, 10,00 órától. Téma: online értékesítés, vállalkozói facebook és Instagram jelenlét, ingyenes hirdetések, gyakorlati megoldások, tanácsok, azért, hogy vállalkozását megtalálják és vásároljanak termékéből, vagy igénybe vegyék szolgltatását. Vendégünk a Google Magyarország!

A tájékoztató nap fókuszában az online marketing áll: az online marketing eszközök használata ma már elengedhetetlen egy vállalkozás sikeréhez, hiszen az internet olyannyira beférkőzött a mindennapjainkba, hogy aki nincs jelen a világhálón, az kis túlzással már nem is létezik. Sőt, aki nem használja az online marketing eszközöket, lemarad a versenytársaival szemben. Hiszen nem elég egy honlapot létrehozni az interneten, folyamatosan tenni kell azért, hogy megtalálják az emberek.

 

Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja DIGITÁLIS KKV NAPJÁN!

A rendezvény helyszíne: Gazdaság Háza – Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Időpontja: 2018. október 10. (szerda), 10:00 óra
(Regisztráció: 9:30 órától)


A rendezvényen a részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a helyszín befogadóképességének elérésekor a regisztráció lezárul!

Részletes program a mellékletben. 

Jelentkezés: vagy a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, vagy itt, a lap alján, vagy e-mailben is fogadjuk: zsuzsa.erdos@fmkik.hu .

 

Program:

Helyszín: Gazdaság Háza - Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Időpont: 2018. 10. 10. 10:00 - 2018. 10. 10. 14:00
Jelentkezés határideje: 2018. 10. 09. 16:00
Csatolt állományok: