Üdvözöljük a

Tanulószerződés formanyomtatványok | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tanulószerződés formanyomtatványok

Az alábbiakban találhatók azok a nyomtatványok, tájékoztatók, amelyekre a tanulóképzés megkezdéséhez, a szerződéskötéshez, -módosításhoz, -megszüntetéshez szükséges lehet.

 

A szakképzési törvény július elsején életbe lépett módosításai alapján a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra átdolgozta a tanulószerződés nyomtatványt, ezért minden, 2016. szeptember 1-jén, vagy azt követően megkötött tanulószerződés esetében már az új nyomtatványt kell alkalmazni.

 

Azon gazdálkodók számára, akik képzési tevékenységüket teljesítési megbízott bevonásával végzik, külön tanulószerződés melléklet is készült.

kepzohely_igenybejelentes.doc dokumentum használata

Ezen a nyomtatványon már konkrét tanulóra vonatkozóan nyújthat be a gyakorlati képző tanulószerződés-kötési igényt.

 

TSZ_sablon_2016.docx dokumentum használata (2016. szeptember 01-től érvényes)

A tanulószerződés megkötéséhez szükséges. Kérjük pontosan és olvashatóan kitölteni és 4 darab eredeti példányban (eredeti aláírásokkal) a megkötést követő 5 napon belül kamaránkhoz eljuttatni.

 

TSZ_mód+4.docx dokumentum használata (2015. június 12-től érvényes)

Tanulószerződés módosítása esetén szükséges a kitöltése. Kérjük pontosan és olvashatóan kitölteni és 4 darab eredeti példányban (eredeti aláírásokkal) a módosítást követő 5 napon belül kamaránkhoz eljuttatni.

 

tanulószerzodes_felmondas.doc dokumentum használata

Ez a dokumentum szolgál a tanulószerződések felmondására és a tanulófogadási szándék jelzésére gyakorlati képzőhely váltás esetén. Erre a dokumentumra mindenképpen kell az oktatási intézmény képviselőjének aláírása és pecsétje.

 

EM_sablon_általános_2015.docx dokumentum használata  (2015. június 12-től érvényes)

Köthető: szakképző iskolai képzés esetén. A gazdálkodó és az oktatási intézmény között megkötésre kerülő együttműködési megállapodás esetén alkalmazandó nyomtatvány. Aláírást követő 5 munkanapon belül 3, szakképzési centrummal kötött megállapodás esetén 4 eredeti példányban megküldendő a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarának.

 

EM_mód+4_2015.docx dokumentum használata  (2015. június 12-től érvényes)

Együttműködési megállapodás módosítása esetén szükséges a kitöltése. Aláírást követő 5 munkanapon belül 3, szakképzési centrummal kötött megállapodás esetén 4 eredeti példányban megküldendő a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarának.

  

Útmutató a TSZ-sablonhoz

Útmutató a 2013 január 1-től érvényes tanulószerződés-formanyomtatványhoz.

 

Útmutató az EM-sablonhoz

Útmutató a 2013 január 1-től érvényes együttműködési megállapodás-formanyomtatványhoz.