Üdvözöljük a

Mestervizsga-bizottsági elnökök figyelem! Újra kell pályázni! | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mestervizsga-bizottsági elnökök figyelem! Újra kell pályázni!

Szerző: Vathy Szonja | 2018. február 9.

A mestervizsga-bizottsági elnökök mandátuma idén lejár, a kinevezések érvényüket vesztik. Ha továbbra is el kívánják látni a szakmai feladatot, pályázatot kell benyújtaniuk, a kamaránkhoz. 

Kérjük a pályázó mestervizsga-bizottsági elnököket, hogy pályázatukat 2018. február 26. hétfő, 16.00 óráig, nyújtsák be a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarához. 

A pályázatokat a központilag kiadott pályázati adatlap kitöltése után, a 2. pontban felsorolt mellékletek és a pályázatban külön feltüntetett nyilatkozatok hiánytalan csatolását követően az MKIK MMSZ 6. § (5) bekezdésében foglaltak alapján az MKIK-hoz legkésőbb 2018. március 1. 16:00 óráig lehet benyújtani személyesen vagy postai úton. A megjelölt beadási határidő a hiánytalan pályázati anyag MKIK-ba beérkezésének dátumát jelenti.

 

 

A mestervizsga-bizottsági elnökök 2013-ban meghirdetett pályázatán és ezt követően az évente közzétett köztes pályázatokon kinevezettek mandátuma 2018. november 1-jén lejár. A jelenlegi kinevezések ezzel egyidőben érvényüket vesztik. A 2017. június 30-tól hatályos Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzat 6. § (2) bekezdés b) pontjában, valamint a (3)-(5) és (8) bekezdésében foglaltak értelmében kiírásra került a mestervizsga-bizottsági elnöki pályázat a pedagógiai és vállalkozási ismeretek szóbeli mestervizsgarészének, valamint a mestervizsgák szakmai részeinek (gyakorlati, írásbeli, szóbeli)

lebonyolítása érdekében.

 

Minden mestervizsga-bizottsági elnökjelöltnek ezért a pályázatokban kiírtaknak megfelelő tartalmú anyagot kell benyújtania abban az esetben, ha el kívánják látni ezt a szakmai feladatot. A pályázatban szereplő nyilatkozattételeket a pályázati kiírások mellékleteként csatolt sablon kitöltésével és aláírásával szükséges minden pályázónak megtennie. A Szabályzat értelmében a jelenleg pályázat alapján megszülető megbízások 4 évre szólnak majd (2018-2022-ig).

 

A pályázat (amelyet mellékelten is megküldünk) elérhető a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapján is az alábbi linken:

http://www.mkik.hu/hu/magyar-kereskedelmi-es-iparkamara/mestervizsga-bizottsagi-elnoki-palyazat-16083

 

MELLÉKLETEK:

 

Pályázati kiírás

 

Pályázati kiírás

 

Nyilatkozat