Üdvözöljük a

Pályázat vizsgabizottsági tagságra | Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázat vizsgabizottsági tagságra

Szerző: Vathy Szonja | 2019. január 30.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) pályázatot hirdet, a Fejér megyei szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékébe történő felvételre. A jelentkezés folyamatos.

Várjuk azoknak a szakembereknek a jelentkezését, akik a pályázati feltételrendszernek megfelelnek, és elhivatottságot éreznek a vizsgabizottságok munkájában.

Elsősorban olyan aktív, középfokú vagy felsőfokú végzettséggel és legalább 5 éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek jelentkezését várjuk, akik vállalni tudják a jelenlegi vizsgáztatási rendszerben előforduló akár több napos vizsgákon való tagi részvételt. 

A névjegyzékbe való bekerülés iránti kérelmet adatlapon kell benyújtani, a mellékletek hiánytalan csatolásával. 

Az alábbi szakképesítésekben kiemelten várjuk a jelentkezéseket: vasútépítő és -fenntartó technikus, útépítő és -fenntartó technikus, CNC gépkezelő, gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló, tisztítás-technológiai szakmunkás, asztalos, festő-mázoló-tapétázó,  autóelektronikai műszerész, karosszérialakatos, hegesztő, CAD-CAM informatikus.

A pályázatokat az alábbi címre kell eljuttatni: Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.) A borítékon feltűntetendő: „Pályázat – Vizsgabizottsági tagságra”

További információ: Csuvárné Bodnár Anita, 22/510-340  anita.bodnar@fmkik.hu

 

Csatolandó dokumentumok