Leírás: https://fmkik.hu

2022. december 13.

Gazdasági Kalauz decemberben is
December 14-én jelenik meg a Gazdasági Kalauz ezévi utolsó lapszáma. A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara lapjában olvashatnak a Szabadkán megtartott magyar-szerb-osztrák üzleti fórumról, a jövő évi üzletfejlesztési programkínálatról. Hírt adunk a kamara honlapján indult új energia platformról, továbbá vállalkozói elismerésekről is beszámolunk. Az újság december 14-től elérhető lesz ezen a linken.
Decemberi megyei ágazati fórumok
A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara decemberben tartja soron következő - egyben ezévi utolsó - ágazati fórumait a megyei öt húzóágazatban. Téma a duális képzőhely ellenőrzések folyamata és tapasztalatai. Bővebben és jelentkezés.
Minden információ a duális képzésről
A gazdálkodók szíves figyelmébe ajánljuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett honlapot. A gazdálkodók minden információt megtalálnak egy helyen a duális szakképzésről a dualis.mkik.hu weboldalon. Bővebben
Kutatás az energia- és üzemanyagár-emelkedés vállalkozói szektorra gyakorolt hatásairól
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a GVI Nonprofit Kft. és a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. bevonásával egy széleskörű, online kérdőíves, valamint mélyinterjús kutatáson alapuló elemzés készített. Az elemzés legfontosabb eredményei, tanulságai elolvashatók itt.
Minden, amit az energiáról tudni érdemes - energia platform indult az FMKIK honlapján
Folyamatosan bővülő tartalommal, hírekkel, szakmai anyagokkal indult új felület a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján. Az aktualitásokért, naprakész információkért látogassa Ön is oldalunkat!
Szakképzési díj 2023
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idén jubileumi, tizedik alkalommal hirdeti meg a „Szakképzési Díj” pályázatot. A Díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon. Bővebben
Fontos változás a Széchenyi Lízing MAX konstrukcióban 
A 2022. november 10-ével hatályba lépett Lízingszabályzat alapján egyes járművek a jövőben nem finanszírozhatók a konstrukció keretében. Bővebben


Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - Gazdaság Háza

8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

https://fmkik.hu | email: info@fmkik.hu

facebook.com/kamarafejer
tel.: +36 22/510-310

 

 

Leiratkozás

 

Ezt a Hírlevelet azért küldtük Önnek, mert webáruházunkba való regisztrációja során hozzájárulását adta Hírlevél küldéséhez.