Bizonyára az Ön vállalkozása számára is fontos a vállalati feladatokhoz illeszkedő, kiegyensúlyozott, felkészült munkaerő megtartása és folyamatos rendelkezésre állása. Szívesen ismerné meg az ezt támogató, bevált munkaegészségügyi megoldásokat, módszereket a hatékony vállalati egészségmegőrzés és prevenció terén?
Amennyiben érdeklődik olyan, napjaink különösen aktuális kérdései iránt, mint az egyéni „jól lét”, az ezzel összefüggő táplálkozás vagy a stresszkezelés és a munkahelyi teljesítmény kapcsolata, csatlakozzon workshopunkhoz!
Előadó: Dr. Bugris Valéria kutató, alkalmazott élelmiszertudományi szakember, életmód- és táplálkozási tanácsadó
Érintett témák:
- Egészségmegőrzés, prevenció a KKV-knál;
- Egészségtudatosság munkaadók és munkavállalók körében;
- Fenntartható egészség a vállalkozásoknál;
- Táplálkozás és egészség;
- Stresszkezelés;
A program komplex megközelítést mutat be a vállalati egészségmegőrzés és prevenció terén, elősegítve a munkahelyi kollektíva teljeskörű testi és mentális egészségének kialakítását, fenntartását. A bemutatásra kerülő megoldások és a résztvevők számára nyitott konzultációs lehetőség segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb út megtalálásához az egészséges munkahelyi kollektíva kialakítása és megtartása felé.
A részvétel térítésmentes, de feltétele az előzetes online jelentkezés.
A programra azon Fejér megyei vállalkozásokat várjuk, akik a két megyei jogú városon (Székesfehérvár és Dunaújváros) kívül végzik tevékenységüket.
A Vállalkozásfejlesztési Projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával (VF/44/5/2023_FMKIK támogatási szerződésszám) valósul meg.